top of page

EL & ENERGITEKNIK AB

Med kvalité och hög service som högsta prioritet driver Örjan Lindström och Martin Sandin

U-Con El- & Energiteknik. Tillsammans med sin välutbildade personal och med moderna hjälpmedel är företagets målsättning att alltid leverera det senaste och bästa inom elbranschen.

Företaget erbjuder en mängd eltjänster som tex projektledning, kompletta elentreprenader samt service inom både nyproduktion samt renoveringar.

Att erbjuda unika lösningar för varje projekt är en självklarhet. Det kan innebära en KNX-lösning ("intelligent fastighet") där fastighetens elfunktioner integreras i samma system för att få allt att fungera tillsammans, till olika typer av styr- och reglersystem för att optimera tex värme och ventilation.

Vi har även lång erfarenhet och kunskap inom ljussättning och multimedia i både offentliga och privatmiljöer.
 

Ucon El & Energiteknik är stolt Solution Partner till Siemens AB.

Det innebär att vi levererar lösningar för all byggnadsautomation i fastigheter, exempelvis för värme, kyla, ventilation och belysning.
Tack vare Siemens överordnade system kopplas alla olika tekniska system samman och skapar mer energieffektiva fastigheter som krävs för att uppfylla dagens högt ställda krav på både komfort, säkerhet och energieffektivisering.
Och sist men inte minst – det är lätt att upptäcka var eventuella driftstörningar uppkommer och vi kan då snabbt åtgärda dem. 

Varmt välkommen att kontakta oss om du eller ditt företag behöver eltjänster med hög kvalité och innovativa lösningar.

UC Silver.png
bottom of page